Hamirul Hafizal

Tentang Saya

Hamirul Hafizal

Hamirul Hafizal

Authorize Dealer Public Gold PG00104897

 510 Jumlah pembaca

Saya Hamirul Hafizal. Merupakan authorised dealer bagi Public Gold (kod PG00104897) dan berkelulusan Ijazah kejuruteraan elektrik & elektronik (komunikasi) dan berkerja sebagai web developer. saya bermula sejak tahun 2016 bersama syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia. Aktif mendidik masyarakat tentang emas  sehingga kini melalui blog, Facebook peribadi, dan channel Youtube saya.

Sejak tahun 2016, saya aktif menyampaikan seminar tentang emas dan kewangan di Malaysia melalui platform yang disediakan Public Gold.

Sehingga ke hari ini, saya berpengalaman membimbing lebih 2,500 pembeli emas berdaftar dengan Public Gold di Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia. Dan merupakan web developer kepada G100 Network, iaitu network dealer Public Gold yang terbesar; menggabungkan lebih 50 Master Dealer, 500 dealer, yang memberikan servis kepada lebih 150,000 customer Public Gold.

Nasihat Pelaburan Emas

Bagi sahabat pembaca yang ingin membeli emas Public Gold dan menjadi penyimpan emas di bawah bimbingan saya, boleh wassap saya +60184644305 atau klik Info Emas.

Sebelum dapatkan nasihat peribadi saya, download dan baca dahulu ebook “5 Minit Review Tentang Emas“. Ia cara paling cepat memahami asas simpanan dan pelaburan emas yang betul.

saya bukan pakar tentang emas, saya belajar dari Pakar.

Seminar Emas dan Kewangan

Selain seminar rutin anjuran Public Gold, saya juga sering dijemput untuk mengadakan seminar tentang pelaburan emas oleh badan persatuan untuk manfaat ahli-ahli mereka.

Sebahagain sedutan seminar-seminar saya tentang emas boleh ditonton di Channel Youtube saya  youtube.com/hamirulhafizal .

Follow Saya di Facebook

Akhir sekali, bagi sahabat pembaca yang ingin mengikuti tip-tip terkini tentang emas dan motivasi kewangan, boleh ikuti posting-posting saya di Facebook dan Channel Telegram saya seperti berikut:

Bagi yang baru nak memulakan simpanan emas bersama Public Gold, boleh wassap pada bila-bila masa di +60184644305 atau terus klik INFO_EMAS

InsyaAllah saya boleh guide setakat apa yang saya tahu.

Hamirul Hafizal
Public Gold Authorised Dealer
PG Code : PG00104897 MALAYSIA

Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

PERHATIAN!

“Mungkin sepatah kata anda bermanfaat buat pembaca lain.

Sila tinggalkan di ruang komen”
– Hamirul

Dapatkan info Emas dan promosi terkini

Tiada Telegram ? Kami Bantu

Register